Tempus fugit!

Andra skolveckan år 2018 börjar i morgon, hur i hela fridens namn hamnade vi här? Mycket arbete men också många skratt och aha- upplevelser fyller ett läsår och vi ser alla fram emot ännu en termin tillsammans med alla Färingar, gamla som nya. För eleverna i åk 9 är detta en viktig period, gymnasievalet ska göras mellan 15/1 – 15/2, alla som önskat har haft möjlighet att prata med vår SYV Peter Nord. Eleverna i åk 8 ska ut och prova yrkeslivet precis före påsklovet, de har PRAO vecka 10 och 11. Om man som förälder eller elev har funderingar kring gymnasievalet eller PRAO går det bra att maila Peter på följande adress: peter.nord@storasteg.se. Våren innehåller även ett antal Nationella prov för eleverna i åk 3, åk 6 och åk 9. Tiderna för nationella prov hittar du på skolverkets hemsida: https://www.skolverket.se/.  Information kring datum läggs ut i veckoplanen på infomentor. För den som tappat bort sina inloggningsuppgifter till infomentor finns administratörerna där för att hjälpa dig. Ring eller maila till Charlotte Olander, Jessica Thulin, Marie Persson eller Caroline Krafft så får du hjälp.