Jubileumsinfo!

Nu börjar planerna för jubileumsfesten klarna.
Under förmiddagen 8.20 – 13.00 firar skolans nuvarande elever och personal jubiléet med utställning, roliga aktiviteter, fin lunch mm.
Gäster är välkomna from 13.00. De elever vars vårdnadshavare kommer på besök är också välkomna att stanna resten av dagen.
På eftermiddagen visas utställningar i skolans hemvister, på skolgården finns roliga aktiviteter, lotterier och chokladhjul.
Kaffe, saft och kaka serveras i caféet.
Övriga aktiviter:
Musikunderhållning i loggian 13.00 – 13.45 och 15.30 – 17.00
Teater vid grillplatsen 14.30
Öppen scen på amfieteatern för underhållning och tal 13.45- 14.15 samt 15.00 – 15.30. Skriv gärna ett inlägg på var Facebook sida eller hör av dig på annat vis om du vill hålla tal eller framträda. Vi hoppas att några av skolans alla pop- och rock grupper återsamlas och spelar för oss andra! Efter 17.00 går det också bra att spela.
17.00 tar föräldraföreningen över. De håller huset öppet för alla som vill stanna. Det serveras lätt mat till självkostnadspris. Anmäl gärna i Facebookgruppen eller ring 044-49145 om du vill ha mat.
Hoppas att många gamla och nya Färingar kommer.
Vi längtar efter er!!!